• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over 123Esmoke

Account aanmaken

Om te kunnen inkopen als B2B klant dient u minimaal 18 jaar te zijn en uw gegevens zoals KvK en BTW nummer éénmalig bij ons te registeren. Dit kan door ons de gegevens te sturen naar [email protected]. Maar het kan nog makkelijker door zelf direct een account aan te maken.

Op het moment dat wij uw aanvraag binnen hebben controleren we alle gegevens, en sturen wij u binnen 24 uur een bevestigingsmail bij acceptatie. Hierna kunt u direct inloggen en gebruik maken van de gehele B2B webshop.

 

 

 

De webshop is 18+ en niet toegankelijk voor consumenten. Daarom is het van belang dat u zich eerst registreert met een legitieme KvK-inschrijving en een geldig btw-nummer alvorens u kunt bestellen. Ook als u enkel de inkoopsprijzen wilt inzien, is het van belang uzelf te registreren. Het registreren is geheel vrijblijvend. Alle getoonde prijzen zijn exclusief btw.

 

Bestellen, Levering & Betaling

Via de B2B webshop kunt u 24 uur per dag en 7 dagen in de week makkelijk uw bestelling plaatsen.

Verzending
Bestellingen vanaf €100,00 exclusief btw worden gratis verzonden. Onder dit bedrag betaalt u €6,95 handelingskosten. Uw pakket word altijd verzonden met een trackingcode. Iedere bestelling wordt ingepakt in een nieuwe verzenddoos, ook als u meerdere bestellingen per dag plaatst. Hiervoor gelden dezelfde verzendkosten. 

Verzendtijden:
Maandag t/m donderdag: 21:00 uur
Vrijdag: 20:00 uur

Besteld u voor de bovenstaande tijden? Dan heeft u de volgende werkdag uw bestelling in huis.

 

Meer informatie?

123Esmoke staat overal voor open! De klant is koning en wij zijn u graag van dienst.

Helpdesk:
Op werkdagen van 09.00u tot 18.00u
Tel. 023 - 526 89 68
[email protected]


Richard Vernooij:
Voor dringende zaken 7 dagen per week beschikbaar
Tel. 06 - 531 48 900