• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over 123Esmoke

123Esmoke is een Nederlandse groothandel gespecialiseerd in elektronische sigaretten en toebehoren.

Hierbij bieden we de detaillist niet alleen een breed scala aan producten, maar ook kennis! Bij elk product in de webshop is een ruime productomschrijving te vinden. Daarnaast bieden we ook hard-copy informatieve flyers aan. Denk aan product handleidingen en e-liquid menukaarten. Liever een kennispakket geheel op maat? Workshop op de werkvloer of even sparren over een juist assortiment? Ook dat kan zeker! Neem vooral even contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

 

123Esmoke

Richard Vernooij is de man achter 123Esmoke. Velen kennen hem via TabakGemakDeals wat nu Rageproducten heet. Dit is een groothandel in rageartikelen en het consumenten elektronica merk Fame - Electronics wat ook bij Groothandel FOOX in het vaste assortiment zit.

De e-sigaretten markt blijft groeien. Volop nieuwe producten, innovaties en vooral nieuwe gebruikers. Het werd dus tijd om deze groep een eigen webshop te geven. En zo kwam het begin aan 123Esmoke.nl.

123Esmoke levert alle grote wereldmerken zoals Justfog, SMOK, Vaporesso, Eleaf, Joyetech en alle grootte merken Pod systemen zoals Blu, Logic, Vype, Hexa en MIGO. Het draait niet alleen om de producten. Omzet en kennis gaat hand in hand. En daarom zetten we het verstrekken van juiste informatie hoog in het vaandel. Het overbrengen van kennis is voor ons net zo van belang als het verkopen van e-sigaretten.

123Esmoke is er dus ook voor product- en verkoopadvies op het gebied van elektronisch roken tot presentatie, complete winkelinrichtingen met Push-systemen en vitrinekasten.

 

Account aanmaken

Om voordelig te kunnen inkopen als B2B klant dient u uw gegevens zoals KvK en BTW nummer éénmalig bij ons te registeren. Dit kan zeer gemakkelijk door ons de gegevens te sturen naar [email protected]. Maar het kan nog makkelijker door zelf direct een account aan te maken.

Op het moment dat wij uw aanvraag binnen hebben controleren we alle gegevens, en sturen wij u binnen 24 uur een bevestigingsmail bij acceptatie. Hierna kunt u direct inloggen en gebruik maken van de gehele B2B webshop.

 

 

 

De webshop is niet toegankelijk voor consumenten. Daarom is het van belang dat u zich eerst registreert met een legitieme KvK-inschrijving en een geldig btw-nummer alvorens u kunt bestellen. Ook als u enkel de inkoopsprijzen wilt inzien, is het van belang uzelf te registreren. Het registreren is geheel vrijblijvend. Alle getoonde prijzen zijn exclusief btw.

 

Bestellen, Levering & Betaling

Via de B2B webshop kunt u 24 uur per dag en 7 dagen in de week makkelijk uw bestelling plaatsen.

Verzending
Bestellingen vanaf €100,00 exclusief btw worden gratis verzonden. Onder dit bedrag betaalt u €6,95 handelingskosten. Uw pakket word altijd verzonden met een trackingcode. Iedere bestelling wordt ingepakt in een nieuwe verzenddoos, ook als u meerdere bestellingen per dag plaatst. Hiervoor gelden dezelfde verzendkosten. 

Verzendtijden:
Maandag t/m donderdag: 21:00 uur
Vrijdag: 16:00 uur

Besteld u voor de bovenstaande tijden? Dan heeft u de volgende werkdag uw bestelling in huis.

Betaling geschiedt achteraf per factuur of direct via IDEAL. Gebruik bij een IDEAL betaling de kortingscode: 1%IDEAL en ontvang direct 1% korting op de totale order.

 

Meer informatie?

123Esmoke staat overal voor open! De klant is koning en wij zijn u graag van dienst.

Helpdesk:
Op werkdagen van 09.00u tot 18.00u
Tel. 023 - 526 89 68
[email protected]


Richard Vernooij:
Voor dringende zaken 7 dagen per week beschikbaar
Tel. 06 - 531 48 900