• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Garantie

Bij 123Esmoke krijgt u standaard 3 maanden fabrieksgarantie na verkoop van het product. Fabrieksgarantie berust enkel en alleen op hardware producten, uitgezonderd van clearomizers, vervang glazen, coils (en vormen van). Wanneer er vragen zijn over specifieke producten qua garantie, neem dan contact met ons op.

BUITEN FABRIEKGARANTIE

Er berust op alle producten enkel en alleen fabrieksgarantie. Binnen de periode van 3 maanden is deze garantie effectief. De fabrieksgarantie vervalt automatisch wanneer het apparaat waterschade of val/stoot schade heeft. Een krasje of iets dergelijks wordt niet naar gekeken, maar wanneer het apparaat defect is geraakt door het laten vallen van het apparaat, vervalt de fabrieksgarantie. Onder waterschade behoort ook "liquid"-schade. Wanneer er vloeistof in de elektronica aangetroffen wordt, vervalt automatisch de fabrieksgarantie. Tip; wanneer u een apparaat terug stuurt naar 123Esmoke, zorg dan dat deze absoluut geen vloeistof bevat.

DOA GARANTIE

De winkelier heeft enkel fabrieksgarantie op de geselecteerde producten. DOA garantie ofwel "Dead On Arrival" geldt niet tussen de 123Esmoke en de winkelier. Mochten uw producten overduidelijk kapot geleverd worden, neem dan contact op met onze klantenservice van 123Esmoke.

GARANTIEKAART/STICKER

Een essentiële document wat wij graag ontvangen bij elk retour is de garantiekaart. Deze zit bij de meeste apparaten in de doos gestoken. Soms wil het voorkomen dat deze tegen de zijkant van de doos geplakt zit. Zonder deze code is er géén garantie. Kunt u bij verkoop niet vinden waar de garantiecode zit of ben u van mening dat er geen garantiecode bij zit, neem dan contact op met onze klantenservice. Hoe u deze garantiecode het beste kunt bewaren volgt in het volgende artikel.

WORKFLOW WINKELIER > CONSUMENT 
(advies vanuit123Esmoke)

Bij verkoop van een hardware product waar garantie op berust adviseren wij de winkelier om de garantiecode/serienummer vast te maken aan de verkoop bon van de klant. Deze code is essentieel in het garantieproces. Zonder garantiecode heeft de zowel de consument als de winkelier géén recht op garantie.

Garantiesticker kan zowel een QR code, streepjescode en krasvak bevatten of enkel een streepjescode, QR code of krasvak bevatten.

De winkelier heeft zelf de keuze hoe hij/zij dit verder regelt, wij adviseren de winkelier om de garantiekaart vast te nieten aan de verkoop bon. In sommige gevallen zit er geen losse kaart in de verpakking maar zit er een sticker op de doos. Verwijder a.u.b. de sticker van de doos en bevestig deze aan de verkoop bon. Op deze manier hoeft de consument enkel het apparaat + de verkoop bon te bewaren en kan de winkelier gemakkelijk de verkoop bon meesturen met de retour. Wanneer de winkelier de garantiecode niet kan vinden (bij verkoop van product, niet achteraf), gelijk even contact opnemen met de klantenservice van 123Esmoke.