• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kennis & Workshops

De technologie omtrent de elektronische dampwaren breidt zich alleen maar uit. Ook de vraag naar e-sigaretten neemt alleen maar toe. De prognose is dat deze lijn ook in de toekomst zal blijven stijgen. Maar hoe zit het met de kennis over de e-sigaret? Kunt u op alle vragen van uw klanten antwoord geven? Zijn uw medewerkers kundig genoeg om een e-sigaret te verkopen en advies aan de klant mee te geven? Of valt er eigenlijk wel altijd wat te leren op dit vlak?

Kennis

Bij 123Esmoke zijn wij bewust van de vraag naar meer kennis. Kennis en verkopen gaan immers hand in hand. Op het moment dat er voldoende kennis in huis is over het product, wordt dit ook direct terug gezien in de omzetcijfers. Daarom bieden wij u, naast onze groothandelwebshop, ook kennis aan.

U kunt bij ons diverse informatieve flyers aanvragen die u kunnen helpen bij de verkoop van specifieke e-sigaretten. Kijk hiervoor op onze promo-materiaal pagina.

Ook voor het meedenken m.b.t. uw assortiment of het compleet inrichten van een (gedeeltelijk) nieuw assortiment bent u bij ons op het juiste adres. Richard Vernooij komt graag bij u langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Workshops

123Esmoke verzorgt ook exclusieve trainingen en workshops bij u op de werkvloer. Een ervaren verkooptrainer die zich volledig gespecialiseerd heeft in het e-sigarettenassortiment geeft aan u en uw medewerkers een workshop op maat. Deze workshops worden gegeven door een onafhankelijk deskundige, waardoor u altijd de juiste en correcte informatie krijgt.

De workshops vinden plaats bij u in de winkel op het moment dat de winkel gesloten is voor klanten. Meestal gebeurt dit in de avond, u mag dit zelf invullen. Op interactieve wijze wordt u samen met uw medewerkers wegwijs gemaakt binnen de wereld van de e-sigaretten. De workshops zijn op maat gemaakt; zo word de leerstof altijd aangepast aan uw assortiment en is het niveau ook bespreekbaar.

Een workshop duurt ca. 2 tot 2,5 uur en is geschikt voor maximaal 15 cursisten.

De kosten voor de workshop gaan in overleg; klanten van 123Esmoke krijgen altijd korting!

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op via [email protected] of telefonisch via: +31(0)23-5268968